Verhuur

Heb je zelf geen kampeermiddel, maar wil je wel vakantie vieren op onze camping? Dan hebben wij luxe lodges en ruime blokhutten in de verhuur.

Lodges

Als u in de lodges gaat verblijven is het geen kamperen meer, maar glamperen ;) Dan heeft u de luxe van een vakantiehuisje en de voorzieningen van de camping samen. Heerlijk toch?!

De 3 lodges staan op het toeristische achterveld tegenover de grote speeltuin en voetbalveld. Er kunnen 6 personen in de logde verblijven. In de lodge is een eigen toilet en douche. Wat er nog meer inzit kunt u onder het kopje voorzieningen vinden.

De lodges zijn te huur voor een lang weekend, midweek of een volle week.

Blokhutten

De blokhutten zijn ideaal om voor een aantal nachten op de camping te verblijven zonder een kampeermiddel mee te hoeven nemen.

Het zijn 3 ruime hutten op het toeristische achterveld tussen de cirkels. Het veldje waar ze op staan is omringd door een hoge coniferen haag. De blokhutten staan dichtbij het grote sanitair gebouw. Wat er nog meer inzit kunt u onder het kopje voorzieningen vinden.

De hutten zijn voor minimaal 2 nachten te reserveren.

De verhuurobjecten zijn niet voor groepen, instellingen of bedrijven. Voor meer informatie kunt u onder het kopje voorzieningen kijken of e-mailen naar info@de-waay.nl.