Camping

Familie camping in het Rivierengebied Hartje Betuwe.

Het vroegere fruitbedrijf ” De Waaij ” werd in 1969 omgetoverd tot een echte familie camping, dat al vele jaren een vast vakantie adres is geworden voor veel gasten. Uw kinderen en kleinkinderen hoeven zich op deze camping niet te vervelen, want op camping de Waay is er voor ieder wat wils. Sportief of lang leven luiheid, de keuze is aan u en keus is er genoeg!

Zo kunt u uw energie kwijt op de tennisbaan, baantjes trekken in het zwembad of in de recreatievijver, of een balletje trappen op het voetbalveld.

Daarna kunt u heerlijk uitrusten op het strand of de zonneweide met uitzicht op de kinderen die zich prima vermaken bij de grote speeltuin met air trampolines, kabelbaan, panna court en vele andere leuke speeltoestellen. En ja, helaas voor ouders; er is ook een kliederbak aanwezig!!

Het professionele animatieteam, Animatiewerk staat de hele dag klaar om de kinderen te vermaken. Knutselen, schatertheater, huifkartocht, zeephelling, disco avond, lampionoptocht met kampvuur zijn maar enkele voorbeelden van activiteiten die zij met veel plezier voor u organiseren.

De heerlijke geur van vers gebakken broodjes komt u tegemoet als u langs onze minishop loopt. Ook kunt u hier terecht voor een beperkt assortiment aan levensmiddelen. Heeft u geen zin om te koken, want u heeft tenslotte vakantie, dan kunt u goed terecht bij ’Eet & Drinkfestijn de Waay’. Voor een snelle hap, lekkere snack of een ijsje staat ‘Snackbar Tante Sip’ voor u klaar.

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en geschikt voor alle kampeermiddelen. U kunt kiezen uit één van onze knusse kampeercirkels of de kampeerplaatsen aan de recreatievijver of speeltuin. Elke plaats is voorzien van alle mogelijke faciliteiten die te vinden zijn op 4,5 sterren camping zoals elektra (10 ampère), water, riolering, kabel T.V. en natuurlijk is er Wi-Fi aanwezig.