Contact

Camping De Waay
Rijndijk 67a
6686 MC Doornenburg
0481 - 421256
info@de-waay.nl

Eet- en Drinkfestijn De Waay
0481 - 424913
info@eetdrinkfestijndewaay.nl

Snackbar & Minishop Tante Sip
06 - 23232806
snackbar.tantesip@kpnmail.nl

Routebeschrijving

Vanaf de A15 richting Tiel neemt u de afslag Bemmel. Op de T- splitsing volgt u de borden naar Gendt. In Gendt staat het eerste ANWB bord met camping de Waay erop (op een rotonde in het centrum). Volg vanaf hier de ANWB borden van camping de Waay richting Angeren. Ga rechtdoor en aan het eind van deze lange weg gaat u rechts de dijk op en na ongeveer 400 meter ziet u de afrit van camping de Waay aan uw rechter zijde.

Vanaf de A12 Velperbroek, volgt u de afslag richting Nijmegen. U rijd dan vervolgens over een brug en u neemt dan de afslag Huissen. Vanuit Huissen volgt u de borden naar Angeren. Na Angeren komt u bij een T spliting en dan gaat u linksaf richting de dijk. Op de dijk staat een ANWB bord met camping de Waay erop die u rechts de dijk op wijst. Na ongeveer 400 meter ziet u de afrit van camping de Waay aan uw rechter zijde.


Folder aanvragen

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.