Geschiedenis

In 1969 nam de jonge Theo Willemsen het fruitbedrijf van zijn ouders over. Het was geen bloeiend bedrijf en Theo wilde niet in de fruit business. Hij wilde een camping beginnen. Samen met zijn moeder begonnen ze camping de Waaij.

De naam is afgeleid van het water (visvijver) dat deels bij de camping hoort. Dat noemden ze vroeger een wiel, wel of waaij. Al snel kwam Theo zijn grote liefde Anja tegen en ook zij hielp mee. Door het harde werken van hen en natuurlijk alle werknemers, is de camping steeds groter geworden. 39 jaar geleden werd eerst zoon Sepp geboren en later dochter Aukje. Die hebben inmiddels het bedrijf overgenomen. Nog steeds werken Theo en Anja volop in het bedrijf mee. Ook de zus van Theo, Marleen is er vanaf het begin bij. Een echt familiebedrijf dus.

Inmiddels zijn we al 49 jaar & 19.8 hectare verder en werken we nog steeds graag hard en met veel liefde. In de loop van de jaren hebben er veel veranderingen plaats gevonden, met altijd als doel voor ogen; verbeteren. De grootste verandering is wel ongeveer 20 jaar geleden, toen Theo & Anja besloten te gaan uitbreiden met een groot toeristisch kampeerveld, ons achterveld. Tot die tijd bestond de camping voornamelijk uit jaarplaatsen en een klein toeristisch veld. Dit was dus een spannende investering en veel werk.

Tijdens al deze beslissingen werd altijd gedacht vanuit gezinnen met spelende kinderen, die ruimte en comfort willen hebben. Wij proberen zo goed mogelijk naar onze gasten te luisteren en vanuit hun wensen te investeren in nieuwe voorzieningen. Zo is/zijn o.a. ontstaan; de overkapping van het zwembad, de indoor speeltuin, professioneel recreatieteam, kinderboerderij, Wi-Fi, meer Ampère, etc. En zo blijven wij investeren in nieuwe voorzieningen om de gasten tevreden proberen te houden. Wij doen ook ons best om de gasten als individuen te behandelen en niet als nummer. Tegenwoordig huppelen ook de kinderen van Sepp over de camping en heeft Aukje in november een zoon gekregen. De kans is dus groot dat je die tegenkomt op de camping. In de snackbar & minishop lacht Tante Sip, de zus van Anja, u tegemoet en in Eet- en Drinkfestijn de Waay staat Patricia, de dochter van Marleen, voor u klaar met lekkers.

Nu nog steeds; een echt familie bedrijf voor kamperende families!

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen op onze camping.

Met vrolijke groet,

Familie Willemsen & Medewerkers
Team de Waay