Jaarplaatsen

Een caravan of chalet is een soort tweede huis, maar dan met de gezelligheid en voorzieningen van de camping.

Wij bieden jaarplaatsen aan voor een betaalbare prijs. De plaatsen verschillen soms van oppervlakte, maar grotendeels zijn de plaatsen circa 150 m2. Op de plaats mag staan een caravan/ chalet, 2 kleine schuren of 1 grote schuur en de parkeerplaats voor uw auto. De jaarplaatsen hebben 10 ampère stroom, wateraansluiting en zijn aangesloten op de riolering. Wij bieden digitale televisie aan via de CAI kabel.

De camping is geopend van 1 april tot 1 oktober en in deze periode mag u dag en nacht aanwezig zijn. Buiten deze periode is de camping gesloten en bent u welkom voor onderhoud aan caravan/chalet en op plaats of om af en toe een weekend te overnachten. Maar let op; permanente bewoning is NIET toegestaan. De benaming is wel jaarplaats, omdat de chalet of caravan er het hele jaar op staat.

Wij doen ons best om de camping zo fijn en gezellig mogelijk voor onze gasten te maken.

Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen hanteren wij een aanname beleid.

Dit houdt in dat wij een kennismakingsgesprek met nieuwe gasten voeren. Hierin wordt er gekeken of er een wederzijdse klik is, of de nieuwe gasten bij de camping passen en worden de algemene regels besproken.

Door deze regel is onderverhuur van chalet of caravan niet toegestaan bij ons.

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen info@de-waay.nl of geef ons een belletje.