Kamperen

Kamperen is een leuke & sociale manier van vakantie houden. Voor de kinderen is het makkelijk om vriendjes te maken en een gezellig babbeltje bij de afwas is ook zo gemaakt.

Of u nou voor 1 nacht, een weekje, arrangement of een heel seizoen komt, het kan allemaal bij ons. Op de kampeerplaatsen mag u met een (enkel as) caravan , camper, vouwwagen of tent staan. Wij zijn geopend van 1 april tot 1 oktober.

De camping heeft 2 toeristische velden. Waaronder ons achterveld. Ook hebben wij een kleiner veldje tegenover het overkapte zwembad dat wij het Zwaluwenveld noemen.

Op het achterveld kunt u kamperen in één van de ruime cirkels, tegenover de recreatievijver of grote speeltuin. De plaatsen zijn 120 m2 groot (behalve de plaatsen 449 t/m 452).
Hier is een ruim en luxe sanitair gebouw aanwezig, die ingericht is op gezinnen met jonge kinderen; met familiedouches, babybadjes en lage toiletten voor de kleintjes. Natuurlijk zijn er toiletten, douches en wasbakken voor de heren en dames aanwezig. Ook is er de gelegenheid om af te wassen en een handwasje te doen. Wasmachines, drogers, vriezer en een vaatwasmachine zijn ook aanwezig.

Op het Zwaluwenveld zijn de plaatsen in een laantje naast elkaar. De plaatsen zijn hier minimaal 100 m2 groot.
Hier is een sanitair gebouw aanwezig met toiletten, douches, wasbakken voor de dames en heren. Verder natuurlijk ook afwasgelegenheid, zowel binnen en buiten. Ook staat hier een wasmachine en droger.

De kampeerplaatsen (behalve tentplaatsen) zijn voorzien van een watertappunt, 10 ampère stroom, afvoer en digitale televisie via de CAI kabel. Wifi is aanwezig op de toeristische velden.

Parkeren mag op de plaats of op een van de parkeerplaatsen.

Kamperen doe je zo

Via info@de-waay.nl of het reservering aanvraagformulier kunt u vrijblijvend vragen wat er nog vrij is of een prijsopgave.