Gezellige familiecamping in het Rivierengebied

Kamperen in de Betuwe

Deze veelzijdige familie camping wordt vanaf 1969 met veel plezier door de familie Willemsen en hun enthousiaste medewerkers gerund. Wij staan inmiddels al meer dan 50 jaar voor u klaar!  De camping is altijd geopend vanaf 1 april tot 1 oktober.

Waay eens lekker aan!

Familie Willemsen, Medewerkers &  Kick de kikker

    Wij staan voor

  • Persoonlijk contact
  • Vlakbij Arnhem & Nijmegen
  • Service & kwaliteit
  • Betaalbare prijs

Speciaal voor u

Fantastisch

We hebben een voorseizoens plek. Al het personeel is heel erg vriendelijk. Je wordt erg vriendelijk bij de receptie ontvangen, en denken erg met je mee. Het is zeker een aanrader deze camping. Er wordt in de vakantie periode veel voor kinderen gedaan.

Jan 10-06-2020

Prima

Wij , mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over deze camping, de ligging, de omgeving, de vriendelijkheid die afstraalt van de eigenaren, en zeker ook die van het personeel dat hier werkt en aanwezig is, buiten dat ik een naar fiets ongeval voor de ingang van de camping heb gehad en door de directie,en personeel, en personeel van het restaurant, op voortreffelijke wijze ben geholpen, en ook het opvangen van mijn vrouw, daar ben ik heel erg blij mee, daarvoor onze welgemeende DANK, en willen gaarne in 2020 weer bij u vertoefen, Met vriendelijk groet de Fam: van der Lee, plaats 454

Marcel brussen 02-05-2020

Geweldige, nieuwe herinnering gemaakt.

We zaten in Lodge nr.1 direct aan een groot grasveld met speeltoestellen en een voetbalveld. Leuke speelvijver met strandje. Supervriendelijke beheerders! Je wordt snel en goed geholpen als het nodig is. Het huisje was erg schoon en heel comfortabel. Wij gaan zeker nog een keertje terug naar deze camping!

Gemma 27-04-2020
Bekijk alle reviews

Lekker met de huifkar mee

Over de dijken en genieten van de natuur