Gezellige familiecamping in het Rivierengebied

Kamperen in de Betuwe

Deze veelzijdige familie camping wordt vanaf 1969 met veel plezier door de familie Willemsen en hun enthousiaste medewerkers gerund. Wij staan inmiddels al meer dan 50 jaar voor u klaar!  De camping is altijd geopend vanaf 1 april tot 1 oktober.

Waay eens lekker aan!

Familie Willemsen, Medewerkers &  Kick de kikker

    Wij staan voor

  • Persoonlijk contact
  • Vlakbij Arnhem & Nijmegen
  • Service & kwaliteit
  • Betaalbare prijs

Speciaal voor u

Perfecte camping

Mooie camping met veel faciliteiten, zéér verzorgd en onderhouden sanitair, zeer vriendelijk personeel, komen afspraken na en attenderen je ook op een voordeel dat je zelf nog niet had gezien of aangekaart.

Ruud Groenendal 11-10-2019

In een woord FANTASTISCH!!

Wij , mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over deze camping, de ligging, de omgeving, de vriendelijkheid die afstraalt van de eigenaren, en zeker ook die van het personeel dat hier werkt en aanwezig is, buiten dat ik een naar fiets ongeval voor de ingang van de camping heb gehad en door de directie,en personeel, en personeel van het restaurant, op voortreffelijke wijze ben geholpen, en ook het opvangen van mijn vrouw, daar ben ik heel erg blij mee, daarvoor onze welgemeende DANK, en willen gaarne in 2020 weer bij u vertoefen, Met vriendelijk groet de Fam: van der Lee, plaats 454

Kees van der Lee 27-09-2019

Prachtige, nette familie camping. Aanrader!

Fantastische camping. De camping is keurig netjes en goed onderhouden. Douches en toiletten zijn altijd keurig schoon en in de toiletten is wc papier aanwezig. Je wordt keurig en enthousiast ontvangen bij de receptie door zeer vriendelijke en lieve mensen. We hebben het met onze 14 jarige zoon prima naar de zin gehad en komen zeker nog een keer terug.

Karolien 2-08-2019
Bekijk alle reviews

Lekker met de huifkar mee

Over de dijken en genieten van de natuur