Animatie

Animatie in Coronatijd

Online campingplezier!

De vakantie loopt misschien een beetje anders dan je had verwacht. Daarom kun je nu genieten van de activiteiten van het animatieteam, maar dan zonder het animatieteam! Wij hebben voor jou een animatieprogramma met héél veel leuke knutsels, spelletjes en dansjes! 

Zit jij er klaar voor in jouw eigen caravan?

Je kunt lekker aan de slag vanuit deze thema's.
Knutselclub, Verhalenclub, Natuurclub, Speurtochten, Waterspelletjes, Disco, Spelletjesclub.

Ga naar smilesunlimited.nl

Animatieteam De Waay

Altijd plezier!

In het hoogseizoen organiseert Team Animation in samenwerking met ons vrijwilligersteam een scala aan activiteiten. Team Animation staat bekend om hun variërende en leuke activiteiten programma’s. 

Team Animation is aanwezig tijdens: de Meivakantie (30.04.21 t/m 09.05.21), Hemelvaart, Pinksteren en in de zomer van 10.07.2021 t/m 28.08.21. Wij houden de schoolvakanties van de Rijksoverheid aan. Ook is er een vrijwilligersteam dat graag mee helpt leuke activiteiten te organiseren zoals bij voorbeeld met Pasen.
Het programma is grotendeels voor kinderen t/m 12 jaar, maar ook organiseren we leuke en sportieve activiteiten voor de jeugd.

Wij behouden ons het recht om het programma, indien noodzakelijk, te veranderen. Wijzigingen gaan altijd via de receptie. Natuurlijk is Kick er ook regelmatig bij! Ken jij deze coole gast al?