Echt familiebedrijf

Persoonlijk contact en kwaliteit

Dat is waar we voor staan

Al meer dan 55 jaar staan de familie Willemsen & medewerkers graag voor u klaar, om iedereen een fijne vakantie te bezorgen en mooie herinneringen te maken.

Dat doen wij door persoonlijk contact, goede service en veel verschillende faciliteiten aan te bieden.

Wij staan voor een vrolijke sfeer en willen u van een onbezorgde vakantie laten genieten. Door de velen verschillende faciliteiten hoeft u zich als gast op onze camping niet te vervelen, want er is van alles te beleven! Van rustig het krantje lezen tot aan een gevarieerd animatieprogramma in de schoolvakanties.

Proef de sfeer

Ontwikkeling door jaren heen

Wij staan niet stil!

Inmiddels zijn we al 55 jaar & 19.8 hectare verder en werken we nog steeds graag hard en met veel liefde op onze camping. In de loop van de jaren hebben er veel veranderingen plaats gevonden, met altijd als doel voor ogen; verbeteren. De grootste verandering is wel ongeveer 25 jaar geleden, toen zijn we gaan uitbreiden met een groot toeristisch kampeerveld, ons achterveld.

De laatste 25 jaar zijn we ook flink aan het vernieuwen geslagen. Wij baseren onze nieuwe ideeën op de wensen van onze gasten en de huidige trends in de recreatiebranche.

Ook al zijn wij groter geworden en steeds meer geautomatiseerd, bij ons staat nog steeds voorop; service en de gast behandelen als individu en niet als een nummer.

Geschiedenis

Familiebedrijf

In 1969 nam de jonge Theo Willemsen het fruitbedrijf van zijn ouders over. Het was geen bloeiend bedrijf en hij wilde liever een camping beginnen. Samen met zijn moeder begonnen ze camping de Waaij. Al snel kwam Theo zijn grote liefde Anja tegen. Door het harde werken van hen en natuurlijk alle medewerkers, is de camping steeds groter geworden. Zoon Sepp en later dochter Aukje kwamen erbij en die hebben inmiddels het bedrijf overgenomen.

Nog steeds werken Theo en Anja volop mee in het bedrijf. Ook de zus van Theo, Marleen is er vanaf het begin bij.
Tegenwoordig huppelen ook de kinderen van Sepp en Aukje over de camping.
Na 55 jaar nog steeds; een echt familie bedrijf voor kamperende families!

Waar komt de naam de Waay vandaan?

We vertellen het graag

De naam van de camping is afgeleid van het water (nu onze visvijver) dat deels bij de camping hoort.  Vroeger waren er soms dijk doorbraken en het water dat dan bleef staan, noemen ze een wiel, wel of waaij. Het land dat aan dit water bij ons vastzit heet ook de Waaij. Toen de boerderij op dit stuk land werd gebouwd in 1936  kreeg deze ook de naam; de Waaij. De volgende logische stap was dus ook dat de camping deze naam zou krijgen.

Leuk weetje; Aukje woont met haar gezin nog steeds in boerderij De Waay.